Nova emisija Ivane Nikolić „Na sunčanoj strani“ počinje da se emituje na još 12 regionalnih televizija, koje pripadaju Novoj mreži Srbije. Ova TV mrea po gledanosti je odmah iza televizija sa nacionalnom frekvencijom! Da podsetimo, serijal „Na sunčanoj strani“ već se emituje na 20-ak regionalnih televizija, a sa emitovanjem na Novoj mreži Srbije pokriva preko 30 srpskih gradova i zahvaljujući kablovskoj televiziji zapravo i celu Srbiju i region. Gledaoci tako mogu da biraju gde i kada će gledati ovu Ivaninu novu emisiju, koja iako drugačija od njenog prethodnog serijala „Moj Beograd“, nosi prepoznatljiv autorski pečat i kvalitet.

Inače, ova emisija odličan je izbor i za sve koji žele da promovišu svoje kompanije, pošto po značajno nižim cenama reklame nego na nacionalnim televizijama  mogu dopreti do velikog broja gledalaca, gotovo istog kao preko pomenutih TV stanica sa nacionalnom frekvencijom! To je posebno dobra vest za srednje i manje kompanije, koje na taj način mogu da priušte sebi vrhunsku reklamu.

SPISAK TV STANICA NOVE MREŽE SRBIJE
1. RTV MAG, Obrenovac-Beograd (Avala)
2. TV TELEMARK, Čačak (Zapadna Srbija / Tornik/ Ovčar)
3. RTV VRANJE, Vranje (Južna Srbija /Besna kobila)
4. TV PANČEVO, Pančevo (Banat / Vršac)
5. TV REGIONALNA, Novi Pazar (Raški okrug / Kopaonik)
6. TV SREMSKA, Šid (Vojvodina / Čot)
7. LOTEL, Loznica (Mačvanski region / Cer)
8. VALJEVO Plus, Valjevo (Kolubarski region / Maljen)
9. RTV SANTOS, Zrenjanin (Vojvodina / Čot)
10. K9, Kragujevac (Šumadijski region / Rudnik)
11. KANAL M, Paraćin (Šumadijski region / Crni vrh)
12. TV 5, Užice (Zlatiborski region / Tornik / Ovčar)

​Zanimljivo je da je u projektu stvaranja Nove mreže Srbije učestvovao i sam OEBS, a njihov program svakog dana počinje na gore navedenim televizijama u 19 a završava se oko 00h. Počinje uvek prikazivanjem informativne emisije  Dan, sa prilozima ovih televizija, nakon čega slede raznovrsni i kvalitetni dokumentarni programi iz BBC produkcije, kao i popularni sitkomi. Informativni program Nove mreže Srbije vodi i uređuje ugledna novinarka Maja Divac. Zadovoljstvo nam je što je sada i emisija „Na sunčanoj strani“ deo njihovog programa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *